Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TRU100

Russisch niveau 1

Russisch niveau 1
Cursuscode: EHV-TRU100

In de cursus Russisch niveau 1 maken we een begin met het leren spreken, verstaan en lezen van de Russische taal. Stap voor stap beginnen we met het cyrillische alfabet, de grammatica, eenvoudige dialogen en conversatiethema's. Aan het einde van het leerjaar kunt u al lezen, eenvoudig communiceren in de meest voorkomende situaties. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.

Met de nieuwe methode wordt veel aandacht besteed aan luister en spreekvaardigheid. Ook aan het beheersen van de basisgrammatica wordt veel gewerkt.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de docent op de informatieavond. Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: Mevr. T. Konoz of mw S. Novikova
Vragen? Mail de docent! Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Dinsdag 28 september 2021
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 309,00
Mw. T. (Tamara) Konoz - Onen Can
Boek: Russisch niveau 1/beginners plus (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
T. (Tamara) Konoz - Onen Can
T. (Tamara) Konoz - Onen Can
Ik ben geboren en getogen in Oekraine. Daar heb ik ook mijn diploma gehaald als docent moderne vreemde talen. Ik werk en woon al zeventien jaar in Eindhoven. Overdag geef ik Engels op het voortgezet onderwijs. En één avond in de week geef ik Russisch bij de Volksuniversiteit. Dat is mijn hobby geworden en ik doe het met veel passie en plezier. Ik houd van de Russische taal en literatuur en wil dat graag aan mijn cursisten doorgeven. Hopelijk zie ik jullie in mijn lessen!
Voor vragen aan de docent, mail naar: t.konoz@kpnplanet.nl