Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP941

Spaans Conversatie Mantenimiento

Spaans Conversatie Mantenimiento
Cursuscode: EHV-TSP941

Deze cursus is geschikt voor cursisten die de basisgrammatica Spaans afgerond hebben, hun kennis willen bijhouden en het geleerde in de praktijk willen blijven oefenen. Zij hebben al enige ervaring opgedaan in het converseren in het Spaans.

Er komt van alles aan bod: conversatie, wat grammaticaoefeningen, woordenschat, een muziekje of presentatie. Een luchtige cursus om u te helpen om alles wat u in voorgaande jaren heeft geleerd niet te vergeten.

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau kom naar de informatieavond of contacteer de docente.
Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: mevr. C. Verberne - Verhagen
Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Donderdag 23 september 2021
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 319,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen

Cursusmateriaal wordt digitaal uitgereikt door docent en kan door de cursisten uitgeprint worden. Geen bijkomende kosten.

19:00 - 20:30
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal! Voor vragen aan de docent, mail naar: verbernevertaaldiensten@gmail.com