Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP920

Spaans Intermedio - conversatie 2

Spaans Intermedio - conversatie 2
Cursuscode: EHV-TSP920

De conversatiecursus niveau Intermedio is geschikt voor cursisten die de hele grammatica Spaans (niveau B1) afgerond hebben en graag de kans willen krijgen zich zekerder te voelen bij het spreken in het Spaans.

In deze cursus geven we aandacht aan het begrijpen van teksten, uitbreiden van de woordenschat en het bespreken van verschillende thema’s. De cursisten kunnen hun woordenschat en kennis van structuren vergroten en toepassen. Tijdens de lessen komen er verschillende thema’s uit Spanje en Latijns-Amerika aan bod, zoals cultuur, actualiteiten, geschiedenis, maatschappij, literatuur en tradities. De cursisten kunnen zelf ook thema’s aandragen.

Als u voor het eerst een conversatiecursus Spaans aan de Volksuniversiteit regio Eindhoven gaat volgen, dan raden wij u zeker aan naar de informatieavond te komen. Mocht u niet de informatieavond kunnen bezoeken, dan kunt u de docent uw vragen mailen. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Test uw talenkennis zelf op: https://www.vu-eindhoven.nl/content/test-uw-talenkennis-zelf 

Docent: mevr. A. Esquiroz Prim
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 1 november 2021
20 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00
Mw. A. (Ana) Esquiroz Prim
Boek: El mundo en español A2 (klik hier voor meer informatie)
Z. Boeken-bericht NL/EN (leeg)
20:15 - 21:15
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Ana) Esquiroz Prim
A. (Ana) Esquiroz Prim
Hola ! Ik ben Ana en ik kom uit Pamplona in het noorden van Spanje. Nadat ik mijn studie Spaans aan de universiteit van Navarra heb afgerond ben ik naar Nederland verhuisd. Na 20 jaar als universitair docente Spaans aan de TUE heb gewerkt, ben ik onder meer begonnen bij de Volksuniversiteit Eindhoven met het verzorgen van diverse cursussen Spaans. Mijn passie is de Spaanse taal en cultuur en in mijn lessen breng ik mijn enthousiasme graag over. Mijn hobby's zijn wandelen, koken, lezen en genieten van mijn vakanties in Spanje !
Voor vragen aan de docent, mail naar: a.esquiroz@upcmail.nl