Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP940

Spaans Mantenimiento - basis conversatie

Spaans Mantenimiento - basis conversatie
Cursuscode: EHV-TSP940

Deze luchtige cursus is geschikt voor cursisten die de basisgrammatica Spaans afgerond hebben, hun kennis willen bijhouden en in de praktijk brengen wat ze hebben geleerd.

Er komt van alles aan bod: wat grammatica-oefeningen, woordenschat, conversatie, een muziekje of gedicht. Een luchtige cursus om u te helpen alles wat u in voorgaande jaren heeft geleerd niet te vergeten.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Test uw talenkennis zelf op: https://www.vu-eindhoven.nl/content/test-uw-talenkennis-zelf

Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 14 september 2020
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 289,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Lesmateriaal in overleg. Kosten blijven beperkt tot wat kopieerkosten
13:15 - 14:15
Locaties: leslokaal VU Eindhoven , online les (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal! Voor vragen aan de docent, mail naar: verbernevertaaldiensten@gmail.com