Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP100

Spaans niveau 1

Spaans niveau 1
Cursuscode: EHV-TSP100

Dit is een echte beginnerscursus. Vanaf de eerste les is er veel aandacht voor conversatie. Aan het einde van de cursus kunt u eenvoudige gesprekken voeren zoals in een restaurant uw menu bestellen, gaan winkelen op de markt enz. Ook de culturele aspecten van over Spanje en Latijns-Amerika komen aan bod.

In deze cursus worden de eerste vier à vijf hoofdstukken van het eerste deel van het boek Con Gusto Nieuw deel 1 behandeld. De cursist besteedt zo’n 2 uur per week aan leren/huiswerk maken. Er wordt een goede basis gelegd en aan het einde van het jaar kunt u eenvoudige gesprekken voeren (van niveau 0 op weg naar niveau A1).

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Niveau 1 wordt door verschillende docenten gegeven. Klik op Meer informatie, onderaan vindt u de docenteninformatie en mailadres als u contact wilt opnemen. 

Donderdag 23 september 2021
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 181,00
Mw. T.M.S. (Thea) Verbeek
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:15
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
T.M.S. (Thea) Verbeek
T.M.S. (Thea) Verbeek
Hola, ¿cómo estás? Hallo, hoe gaat het met je?
Yo estoy bien. Met mij gaat het goed.
Met ingang van cursusjaar 2021-2022 ga ik enkele lessen Spaans (niveau 1 en 2 en conversatie 1) verzorgen bij de Volksuniversiteit in Eindhoven en daar heb ik veel zin in.
Ik heb bijna 40 jaar als docente Frans en Spaans gewerkt op diverse middelbare scholen in Nederland en op Sint Maarten (Nederlandse Antillen). Ook heb ik een paar jaren lesgegeven bij de Minor Spaanse Taal en Cultuur van de Fontys in Eindhoven. Naast het leren van de taal zal er veel aandacht zijn voor de cultuur van Spanje en die van Midden- en Zuid-Amerika. Spaans is immers een wereldtaal en met het leren ervan gaat er een nieuwe wereld voor je open.
Ik vind het belangrijk dat er veel interactie is en dat iedere cursist (en natuurlijk ook de docent) met plezier naar de les komt, dat wil zeggen con mucho gusto.
Heb je nog vragen? Mail dan naar: t.verbeek5@chello.nl