Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP100

Spaans niveau 1

Spaans niveau 1
Cursuscode: EHV-TSP100

Dit is een echte beginnerscursus. Vanaf de eerste les is er veel aandacht voor conversatie. Aan het einde van de cursus kunt u eenvoudige gesprekken voeren zoals in een restaurant uw menu bestellen, gaan winkelen op de markt enz. Ook de culturele aspecten van over Spanje en Latijns-Amerika komen aan bod.

In deze cursus worden de eerste vier à vijf hoofdstukken van het eerste deel van het boek Con Gusto Nieuw deel 1 behandeld. De cursist besteedt zo’n 2 uur per week aan leren/huiswerk maken. Er wordt een goede basis gelegd en aan het einde van het jaar kunt u eenvoudige gesprekken voeren (van niveau 0 op weg naar niveau A1).

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Niveau 1 wordt door verschillende docenten gegeven. Klik op Meer informatie, onderaan vindt u de docenteninformatie en mailadres als u contact wilt opnemen. 

Maandag 31 oktober 2022
20 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00
Mw. A. (Ana) Esquiroz Prim
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:30
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Ana) Esquiroz Prim
A. (Ana) Esquiroz Prim
Hola ! Ik ben Ana en ik kom uit Pamplona in het noorden van Spanje. Nadat ik mijn studie Spaans aan de universiteit van Navarra heb afgerond ben ik naar Nederland verhuisd. Na 20 jaar als universitair docente Spaans aan de TUE heb gewerkt, ben ik onder meer begonnen bij de Volksuniversiteit Eindhoven met het verzorgen van diverse cursussen Spaans.
Mijn passie is de Spaanse taal en cultuur en in mijn lessen breng ik mijn enthousiasme graag over.
Mijn hobby's zijn wandelen, koken, lezen en genieten van mijn vakanties in Spanje !
Voor vragen aan de docent, mail naar: a.esquiroz@upcmail.nl