Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP101

Spaans niveau 1

Spaans niveau 1
Cursuscode: EHV-TSP101

Dit is een echte beginnerscursus. Vanaf de eerste les is er veel aandacht voor conversatie. Aan het einde van de cursus kunt u eenvoudige gesprekken voeren zoals in een restaurant uw menu bestellen, gaan winkelen op de markt enz. Ook de culturele aspecten van over Spanje en Latijns-Amerika komen aan bod.

In deze cursus worden de eerste vier à vijf hoofdstukken van het eerste deel van het boek Con Gusto Nieuw deel 1 behandeld. De cursist besteedt zo’n 2 uur per week aan leren/huiswerk maken. Er wordt een goede basis gelegd en aan het einde van het jaar kunt u eenvoudige gesprekken voeren (van niveau 0 op weg naar niveau A1).

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Niveau 1 wordt door verschillende docenten gegeven. Klik op Meer informatie, onderaan vindt u de docenteninformatie en mailadres als u contact wilt opnemen. 

Dinsdag 28 september 2021
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 181,00 plus € 4,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Idoia) Leal
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:00
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
I. (Idoia) Leal
I. (Idoia) Leal
Hola, Mijn naam is Idoia Leal. Geboren in Torreon, een stad te midden van de woestijn in het noorden van Mexico. In 2001 ben ik afgestudeerd in Communicatie, Literatuur en Journalistiek op de Universiteit Iberoamericana Torreón. Sinds 2007 woon ik in Nederland en ben gehuwd met een Nederlander. Als docent Spaans werk ik sinds 2017 in Eindhoven voor groepen volwassenen en als privélerares. Bij het Cervantes Instituut in Utrecht heb ik een opleiding gevolgd tot docent Spaans als tweede taal. Als native speaker Spaans wil ik de passie voor de taal en cultuur met mijn leerlingen delen. Mijn passies zijn reizen, schrijven, dansen en lesgeven.
Voor vragen aan de docent, mail naar: idoialeal@gmail.com