Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP140

Spaans niveau 1

Spaans niveau 1
Cursuscode: EHV-TSP140

Dit is een echte beginnerscursus. Vanaf de eerste les is er veel aandacht voor conversatie. Aan het einde van de cursus kunt u eenvoudige gesprekken voeren zoals in een restaurant uw menu bestellen, gaan winkelen op de markt enz. Ook de culturele aspecten van over Spanje en Latijns-Amerika komen aan bod.

In deze cursus worden de eerste vier à vijf hoofdstukken van het eerste deel van het boek Con Gusto Nieuw deel 1 behandeld. De cursist besteedt zo’n 2 uur per week aan leren/huiswerk maken. Er wordt een goede basis gelegd en aan het einde van het jaar kunt u eenvoudige gesprekken voeren (van niveau 0 op weg naar niveau A1).

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Niveau 1 wordt door verschillende docenten gegeven. Klik op Meer informatie, onderaan vindt u de docenteninformatie en mailadres als u contact wilt opnemen. 

Donderdag 22 september 2022
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:30
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal! Voor vragen aan de docent, mail naar: verbernevertaaldiensten@gmail.com