Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP210

Spaans intensief 2 (niveau 3 en 4)

Spaans intensief 2 (niveau 3 en 4)
Cursuscode: EHV-TSP210

In de eerste 6 cursusjaren leert u op een degelijke manier Spaans te verstaan én te spreken. De intensief cursussen zijn bedoeld voor diegenen, die de taal in kortere tijd willen leren. Enige ervaring met het leren van vreemde talen is hiervoor wenselijk. De conversatiecursussen zijn voor cursisten die de hele basisgrammatica hebben bestudeerd en het geleerde vlotter in praktijk willen leren brengen. 

Deze cursus omvat niveau 3 én 4 in één seizoen en is dus een vervolg op intensief 1 of van niveau 2. De lessen duren 2 uur en de nieuwe woordenschat en grammatica volgen elkaar daardoor sneller op. We werken de laatste lessen van deel 1 van Con Gusto Nieuw af en starten daarna met het tweede deel, waarbij veel aandacht zal worden besteed aan het gebruik van de verleden tijden. In deze cursus bereikt u niveau A1 en gaat u op weg naar A2.

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus, die u wilt volgen. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: I. Leal
Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel. 

Maandag 19 september 2022
25 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 399,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Idoia) Leal
Boek: Spaans intensief 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:00
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
I. (Idoia) Leal
I. (Idoia) Leal
Hola, Mijn naam is Idoia Leal. Geboren in Torreon, een stad te midden van de woestijn in het noorden van Mexico. In 2001 ben ik afgestudeerd in Communicatie, Literatuur en Journalistiek op de Universiteit Iberoamericana Torreón. Sinds 2007 woon ik in Nederland en ben gehuwd met een Nederlander. Als docent Spaans werk ik sinds 2017 in Eindhoven voor groepen volwassenen en als privélerares. Bij het Cervantes Instituut in Utrecht heb ik een opleiding gevolgd tot docent Spaans als tweede taal. Als native speaker Spaans wil ik de passie voor de taal en cultuur met mijn leerlingen delen. Mijn passies zijn reizen, schrijven, dansen en lesgeven.
Voor vragen aan de docent, mail naar: idoialeal@gmail.com