Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP301

Spaans niveau 3

Spaans niveau 3
Cursuscode: EHV-TSP301

Spaans niveau 3 start bij les 9 van het (oude) boek Con Gusto 1. We behandelen de resterende stof van het eerste deel (cursisten die eerder al intensief 1 of het tweede jaar bij de Volksuniversiteit hebben gevolgd hebben deze boeken al in hun bezit). Aan het einde van de cursus heeft u niveau A1 behaald en kunt u het geleerde al veel beter in de praktijk brengen.

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau, kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: mevr. Idoia Leal
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Dinsdag 28 september 2021
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:10 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 206,00 plus € 4,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Idoia) Leal
Boek: Con Gusto 1 (oude versie) (klik hier voor meer informatie)
20:10 - 21:10
Locatie: Sint-Joriscollege (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
I. (Idoia) Leal
I. (Idoia) Leal
Hola, Mijn naam is Idoia Leal. Geboren in Torreon, een stad te midden van de woestijn in het noorden van Mexico. In 2001 ben ik afgestudeerd in Communicatie, Literatuur en Journalistiek op de Universiteit Iberoamericana Torreón. Sinds 2007 woon ik in Nederland en ben gehuwd met een Nederlander. Als docent Spaans werk ik sinds 2017 in Eindhoven voor groepen volwassenen en als privélerares. Bij het Cervantes Instituut in Utrecht heb ik een opleiding gevolgd tot docent Spaans als tweede taal. Als native speaker Spaans wil ik de passie voor de taal en cultuur met mijn leerlingen delen. Mijn passies zijn reizen, schrijven, dansen en lesgeven.
Voor vragen aan de docent, mail naar: idoialeal@gmail.com