Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TSP510

Spaans niveau 5 - overdag

Spaans niveau 5 - overdag
Cursuscode: EHV-TSP510

In de eerste 6 cursusjaren leert u op een degelijke manier Spaans te verstaan én te spreken. De intensief cursussen zijn bedoeld voor diegenen, die de taal in kortere tijd willen leren. Enige ervaring met het leren van vreemde talen is hiervoor wenselijk.

De conversatiecursussen zijn voor cursisten die de hele basisgrammatica hebben bestudeerd en het geleerde vlotter in praktijk willen leren brengen.

In deze cursus starten we met les 5 van Con Gusto 2. We besteden nog eens aandacht aan de verleden tijden en leren over de futuro en de condicional. De spreekvaardigheid wordt verder uitgebreid. 

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau kom naar de informatieavond of contacteer de docente. Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: C. Verberne - Verhagen
Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Woensdag 22 september 2021
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 216,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Boek: Spaans niveau 5 en 6 (Eindhoven) (klik hier voor meer informatie)
09:00 - 10:00
Locaties: Wijkcentrum De Dommel, online (via Zoom) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal! Voor vragen aan de docent, mail naar: verbernevertaaldiensten@gmail.com