Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEG301

Maak kennis met NLP

Maak kennis met NLP
Cursuscode: LEG301

Hoor jij ook regelmatig mensen praten over NLP? Dat het zo’n bijzondere manier is om de werking van je eigen brein beter te leren kennen? En wil jij graag weten wat het precies is? Of wil je jezelf beter leren kennen, effectiever je doelen bereiken of anders leren communiceren met je omgeving? Of dat nu thuis is of op het werk?

In onze introductiecursus maak je kennis met alle belangrijke grondbeginselen uit de NLP. We leggen de begrippen uit en gaan aan de slag  met een aantal NLP-technieken. Oefenen is belangrijk om de theorie en de kracht van NLP echt te begrijpen en te ervaren. Na deze introductiecursus weet jij precies of NLP iets is waar je je verder in wil verdiepen. NLP is uitgegroeid tot één van de meest toegepaste communicatiesystemen in onder andere het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Ook jij kunt effectiever leren communiceren, beter leren samenwerken of zelfs angsten overwinnen, door onbewuste processen bewust te maken. Zet jouw eerste stap met onze introductiecursus NLP.

Donderdag 7 februari 2019
7 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 160,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. J.C.M. (Jeanne-Tine) van Vonderen
19:30 - 22:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
J.C.M. (Jeanne-Tine) van Vonderen
J.C.M. (Jeanne-Tine) van Vonderen
Jeanne-Tine van Vonderen is opgeleid in de communicatiewetenschap en is werkzaam geweest in verschillende commerciële en adviesfuncties. Daarna gooide zij het roer om en ging zelfstandig aan de slag als interieurvormgever voor merken en bedrijven vanuit het idee de kern van merken niet alleen in alle communicatie-uitingen maar ook in interieur tastbaar te maken. Het zoeken en vinden van de kern bleek haar grote passie. Een paar jaar geleden kwam zij op het pad van NLP en assisteerde daarna als NLP trainer. Dit verdiepte ze nog met een opleiding tot hypnotherapeut. Zij bouwt nu aan haar eigen bedrijf waarin ze met haar ervaring mensen en bedrijven helpt om op eenvoudige en effectieve wijze hun kern te vinden en het beste uit zichzelf te halen. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met de docent: jeannetine@gmail.com