Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEG502

Ontdek je talenten en werk ermee

Ontdek je talenten en werk ermee
Cursuscode: LEG502

Het leven kan ons wel eens in verwarring brengen. We denken de juiste stappen te hebben gezet en dan kom je erachter, dat het idee wat we nastreven niets brengt. Het kan ook zo zijn, dat we gewoon niet weten welke stappen we moeten doen. Dat komt, omdat ons denken voorgeprogrammeerd is. Volgens die programmatie behoren wij in een bepaald patroon te lopen en te leven, maar of je daar gelukkig mee bent, vraagt niemand zich af. Is zelfrealisatie niet veel belangrijker dan meelopen in dat maatschappelijke patroon? Zijn wij niet zèlf de maatschappij? Als je dat met me eens bent, dan gaan we er nu iets aan doen, want ieder mens heeft meerdere talenten. Iemand kan b.v. een minder hoog IQ hebben, maar wel een hoog EQ ( Emotionele Intelligentie ) wat nodig is om een goed leider te zijn. 
Via een 4-tal methodes m.n. de rationele, de numerieke ( volgens de numerologie ), de astrologische ( geboorteteken ) en de astrale ( chakra’s e.d. ), zullen we trachten te ontdekken wat uw te ontwikkelen talenten zullen zijn. Dat kan confronterend of verrassend zijn. Wanneer het niets nieuws brengt, kan dat ook bevestigend  zijn en is het goed te weten, dat uw koers de juiste is.
Er zal vooraf wel enig huiswerk gemaakt dienen te worden. Tekenmateriaal en kleurpotloden zul je mee moeten nemen naar de les. Verder krijg je een uitgebreide horoscoop mee naar huis. Hopelijk zul je na afloop overtuigd zijn van je talenten.
Docent: Dhr. A. Kop
Inlichtingen: A.Kop4@kpnplanet.nl

Zaterdag 6 april 2019
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 64,00 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. A.M.P. (Antoine) Kop
Lesmateriaal: € 17,50 voor een syllabus inclusief opbergmapje. U betaalt dit bedrag contant en gepast aan de docent tijdens de eerste les.
09:30 - 16:00
Locatie: Gemeenschapshuis de Ronde (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
A.M.P. (Antoine) Kop
A.M.P. (Antoine) Kop
Als beroep koos ik voor musicus. Ik heb in verschillende richtingen een muzikale opleiding genoten Daar heb ik erg hard voor moeten knokken. Ik heb als het ware van mijn hobby een beroep gemaakt. Ik begreep dat door dit te doen ik het meest tot zelfontplooiing kon komen. Graag wil ik ook anderen leren om tot zelfontplooiing te komen. Ik heb dit ook te berde gebracht in mijn boek 'Leven in het Licht, een leidraad voor het leven'.