Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEG604

Speechen 2: Zelf speechen

Speechen 2: Zelf speechen
Cursuscode: LEG604

Spreken in het openbaar op wat voor gelegenheid ook: feestjes, openingen, bedrijfsvergaderingen, presentaties enz. is even moeilijk als makkelijk. Het belangrijkste is om je angst te overwinnen en jezelf te presenteren.
Er wordt aandacht besteed aan je gedrag, je fysieke indruk en verschijning, plankenkoorts en je houding.
Verder zal in de les ook worden gekeken naar voordracht en intonatie; de manier waarop je spreekt, de taal die je gebruikt en de stijl die je hanteert. Het gezond verstand gebruiken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat wordt wel eens vergeten.
Wat komt verder ter sprake: Waar laat ik mijn handen tijdens het spreken? Wie moet ik aankijken? Hanteer ik de juiste ademhaling? Hoe kom ik overtuigend over? Vooral veel doen. Je hoeft geen groot spreker te zijn. Wees duidelijk zonder al te veel omwegen.
Docent: Dhr. A. Kop
Inlichtingen: A.Kop4@kpnplanet.nl

Zaterdag 30 maart 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 32,00
Dhr. A.M.P. (Antoine) Kop

Reader voor workshop 1: € 6,- en reader voor workshop 2: € 6,-

13:00 - 16:00
Locatie: Gemeenschapshuis de Ronde (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
A.M.P. (Antoine) Kop
A.M.P. (Antoine) Kop
Als beroep koos ik voor musicus. Ik heb in verschillende richtingen een muzikale opleiding genoten Daar heb ik erg hard voor moeten knokken. Ik heb als het ware van mijn hobby een beroep gemaakt. Ik begreep dat door dit te doen ik het meest tot zelfontplooiing kon komen. Graag wil ik ook anderen leren om tot zelfontplooiing te komen. Ik heb dit ook te berde gebracht in mijn boek 'Leven in het Licht, een leidraad voor het leven'.