Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-PERMINDNL-vj

EHV - Introductie Mindfulness

EHV - Introductie Mindfulness
Cursuscode: EHV-PERMINDNL-vj

Wat is mindfulness eigenlijk en kan het iets voor je betekenen? Bij deze introductieworkhop maak je kennis met mindfulness. Door de combinatie van uitleg en oefeningen kun je het zelf ervaren. Ook zal de Aandachttraining Mindfulness toegelicht worden en is er gelegenheid tot vragen stellen. 

Mindfulness betekent opmerkzaamheid. Het is veelvuldig uit wetenschappelijk onderzoek gebleken, dat gerichte aandacht de gedachtenstroom in je hoofd onderbreekt. Dat brengt rust en ontspanning.

Docent: Mevr. Natasja Timmermans
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 6 februari 2023
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 29,00
Mw. N.J.M. (Natasja) Timmermans
20:00 - 21:30
Locatie: Praktijk Focus@Heart (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
N.J.M. (Natasja) Timmermans
N.J.M. (Natasja) Timmermans
Hallo, ik ben Natasja Timmermans (1970) uit Eindhoven. Focus at Heart (Focus@Heart) is de naam van mijn praktijk, die zich richt op mindfulness, compassie, meditatie en coaching.
Ik werk graag met kleine groepen, waardoor ik eenieder meer aandacht kan geven en er meer aandacht is voor elkaar. Graag wil ik mijn enthousiasme en passie voor mindfulness en mijn ervaringen hierin met je delen.
Als trainer van vaardigheidsmodules voor volwassen bij een geestelijke gezondheidsinstelling heb ik direct kunnen zien welke positieve resultaten mindfulness de deelnemers brengt. Na zelf de training mindfulness te hebben gevolgd, ben ik helemaal enthousiast geworden en heb ik me bijgeschoold tot gecertificeerd docent Mindfulness.
Jarenlang heb ik met veel plezier mindfulnesstrainingen gegeven aan verschillende doelgroepen. In de zomer van 2013 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om de kracht van mindfulness breder te kunnen uitdragen; dit doe ik onder andere via de Volksuniversiteit.
Voor vragen aan de docent, mail naar: info@focusatheart.nl
If you have any questions for this teacher, mail to: info@focusatheart.nl