Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-TEN150

Engels niveau 1 - verkort

Engels niveau 1 - verkort
Cursuscode: EHV-TEN150

De cursus Engels niveau 1 staat in het teken van de basiskennis van Engels. Het kan zijn dat u geen tot weinig kennis heeft van de Engelse taal, maar ook als u basiskennis heeft die wellicht wat weggezakt is en weer opgehaald moet worden is deze cursus geschikt voor u.

In deze lessen wordt onder andere gewerkt aan woordenschat, grammatica en uitspraak. Verder komen de vier vaardigheden voor een taal aan bod namelijk lezen, luisteren, spreken en schrijven. 
Vandaag de dag gaan we ervan uit dat er al een beetje kennis van de Engelse taal aanwezig is. We gebruiken al veel Engelse woorden in het Nederlands en programma’s op radio en TV zijn doorspekt met Engelse termen.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten.
Klik hier voor informatie over onze jaarlijkse Informatieavond Talen

Docent: mw Bertha van Doormalen
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 9 januari 2023
17 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. L.J.P.E. (Bertha) van Doormalen
20:15 - 21:45
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
L.J.P.E. (Bertha) van Doormalen
L.J.P.E. (Bertha) van Doormalen
Hallo allemaal,
Or perhaps I should say Hi every one……..
Mijn naam is Bertha van Doormalen, ik ben 62 en ik woon en werk in Eindhoven. Ik ben docente Engels op het MBO in Eindhoven, waar ik met veel plezier les geef op de afdeling Toerisme en Recreatie.
Wat is specifiek leuk aan het vak Engels? Het is natuurlijk een van de wereldtalen en wordt daarom ook door miljoenen mensen over de hele wereld gesproken. Ook in het dagelijks leven kun je niet om Engels heen. Luister maar naar de radio waar superveel Engelstalige muziek gedraaid wordt, kijk maar eens televisie of zet maar eens een Netflix-serie op. Je hoort en ziet bijna alleen maar Engels……
Zelfs als je op vakantie gaat naar het buitenland gaat en je spreekt de taal van het land niet kun je je meestal wel redden met Engels, ook al is het allemaal maar heel eenvoudig!
En dat is wat ik ga proberen te doen in een cursus Engels. Ik besteed veel tijd aan spreekvaardigheid en natuurlijk zal er ook wel een beetje grammatica (er zijn natuurlijk wel wat regels..) aan te pas komen. Maar het allerbelangrijkste is dat je er plezier in zult hebben een nieuwe taal te leren. In mijn lessen mogen fouten gemaakt worden, maar er mag vooral ook gelachen worden!
Ik hoop je snel te zien!