Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-PERGEL

Gelaatkunde

Gelaatkunde
Cursuscode: EHV-PERGEL

Het lezen van gezichten is misschien al zo oud als de mensheid. Evolutionair ook van levensbelang, want is de onbekende een vriend of een vijand? Bij een eerste contact maak je een snelle inschatting of hij of zij te vertrouwen is en of hij of zij kwaad kan verrichten. Kan in hem maar beter vermijden of juist niet? Je “leest” dan automatisch het gezicht van de ander.

Je gezicht vertelt namelijk precies hoe jij in elkaar zit, wat je karakter en je persoonlijkheid is. De inplant van de haren, vorm van de schedel, de neus, ogen, oren, mond vertellen meer dan je ooit kunt bedenken. Door naar jezelf te kijken, krijg je meer inzicht en daardoor meer bewustzijn in je eigen drijfveren en die van de anderen.
 
Voor wie is de cursus Gelaatkunde?
De cursus is geschikt voor iedereen die zijn zelfkennis en/of mensenkennis wil verdiepen en die zijn eigen potentieel en dat van anderen wil leren zien en ontwikkelen. Ook leent de 'gelaatkunde' zich uitstekend om het potentieel van anderen te ontwikkelen, als je werkt als coach, trainer of in een leidinggevende functie.
 
De theorie wordt direct in de praktijk getoetst, wat leidt tot inzicht en leuke momenten. Je moet niet voor niets een spiegel en een centimeter meenemen. Het is een echte doe en ontdekkingscursus.

Docent: dhr. J. Faber
Vragen? Mail de docent! Het e-mailadres staat onderaan deze pagina.

Donderdag 12 januari 2023
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. J. (Jules) Faber

Neem een spiegel en een centimeter mee naar de les.

19:30 - 21:30
Locatie: nog niet bekend, vraag na bij administratie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jules) Faber
J. (Jules) Faber
Na het Grafisch Lyceum ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies in de grafische industrie.
De kennis die ik vergaard heb door scholingen en trainingen zoals: gedragspsychologie, Energetisch Management, Sensitherapeut, Gelaatkunde, Wichelroedeloper, Kruidengeneeskunde en Woonbiologie, vormen nu de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden als coach, woonbioloog en kruidendeskundige.

Voor vragen aan de docent, mail naar: jlfaber@hetnet.nl