Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-CREINT

Maak je eigen interieurplan

Maak je eigen interieurplan
Cursuscode: EHV-CREINT

Ben jij graag met je interieur bezig? Een nieuwe kleur, nieuwe meubels, de accessoires veranderen? Maar loop je regelmatig vast omdat je er geen goede eenheid in kunt krijgen? Of wil je meer weten over het vak interieurontwerper / stylist / binnenhuisarchitect? Dan geeft deze cursus je een mooie start om hiermee aan de slag te gaan.

In de lessen krijg je veel uitleg en ga je aan de slag met de opdrachten. Soms zul je ook thuis nog wat moeten doen, omdat bijv. meubels en accessoires zoeken meer tijd vragen.

Na de cursus heb je inzicht hoe je een interieurontwerpplan maakt en kun je zelf aan de slag met het inrichten van je woning. Ben jij digitaal ook handig, dan zijn programma’s als Floorplanner en Sketch–up een leuke aanvulling om jouw ideeën uit te werken. Let op: hier wordt niet echt les in gegeven, maar deze kun je wel gebruiken evenals Pinterest en Powerpoint.

Vragen? Mail de docente mw Ria Bernards.
Haar e-mailadres staat onderaan de cursusinformatie. 

Donderdag 17 november 2022
7 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 279,00
Mw. M.H.E. (Ria ) Bernards

Zelf meenemen: Fijnschrijfpotlood, navulbaar, gum.
Lineaal, liever nog een grote geodriehoek en handig kan ook een schaallineaal zijn.
Fineliners: zwart 0,5 en 0,3 mm dikte.
Een A3 formaat tekenblok of A3 printpapier
Interieurtijdschriften of folders met interieur artikelen (Kwantum, Leenbakker, Praxis, etc)

19:30 - 22:30
Locatie: Augustinianum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M.H.E. (Ria ) Bernards
M.H.E. (Ria ) Bernards
Creatief/ kunstzinnig bezig zijn heeft voor mij te maken met vormgeving van onze wereld, alleen de materialen en de vorm verschillen.
Ik ben dan ook breed bezig van tekenen-schilderen tot beeldhouwen en modevak: kleding, hoeden en vilten. Daarnaast heb ik een eigen interieurontwerpbureau.
Mijn passie is anderen het plezier leren ontdekken van creatief zijn. Ze bewuster maken van hun omgeving en leren kijken. Daarna spelen met materialen en technieken en leren hoe jij jouw ideeën vorm kunt geven. Leuk om daarbij verrast te worden en zelf nog veel te leren van cursisten!
Voor vragen aan de docent, mail naar: ria.bernards@hetnet.nl