Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-CREGAR

Online - Je garderobe in 30 kledingstukken

Online - Je garderobe in 30 kledingstukken
Cursuscode: EHV-CREGAR

Ik weet niet waarmee ik die leuke trui combineer.
Ik heb een kast vol kleding maar sta elke dag lang te twijfelen wat ik aan zal doen.
Ik heb een (online) afspraak, help, wat moet ik aan?!

Herkenbaar? Doe dan mee met de korte online cursus “Je garderobe met 30 kledingstukken”.

We gaan een garderobe samenstellen met 30 kledingstukken waar jij blij van wordt. 
Het zijn 4 korte wekelijkse online bijeenkomsten (via Zoom) met huiswerk en in de 4e week een online 1-op-1 afspraak met de docent, de precieze tijd daarvan is in overleg. 

Na deze korte cursus heb je een garderobe waar je moeiteloos combinaties uit kiest, voldoende afwisseling in hebt en met de tips die je tijdens de lessen krijgt kun jij je volgende lente-, zomer-, herfst- of wintergarderobe met 30 kledingstukken zelf samenstellen.

Wat heb je nodig om mee te kunnen doen:
- Je bent handig met je mobiel, computer, foto's maken en overzetten.
- Een laptop met camera, internet, een mobiel met camera en internet en tijd, want er zitten ook een paar huiswerkopdrachten bij.

Docent: Mevr. C. Postma
Haar mailadres vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Woensdag 8 maart 2023
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 60,00
Mw. C. (Conny) Postma-Smit
19:30 - 21:00
Locatie: online (via Zoom) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
C. (Conny) Postma-Smit
C. (Conny) Postma-Smit
Van jongs af aan ben ik graag creatief bezig. Ik ben altijd al bezig geweest met kleuren en vormen. Of het nu gaat om schilderijen en beelden maken, borduren, breien, haken, edelsmeden, bloemschikken of sieraden maken. Uiteindelijk vond ik het meeste plezier in het maken van kleding. Zo rond mijn 12e jaar heb ik leren naaien van een moeder van een vriendin. Ik vond dit zo leuk dat ik sindsdien ca. 30 jaar lang naailessen heb gevolgd. Ik wilde leren hoe je een kledingstuk in elkaar zet, maar het bracht me veel meer dan dat. Dit is de plek waar ik voor het eerst echt in aanraking kwam met kleur- en kledingadvies. Ik ontdekte hoeveel invloed je figuur en uiterlijk heeft op welke kleding bij je past. Ineens had ik zelf een veel beter idee waar een kledingstuk aan moest voldoen om het met plezier te dragen. Dat scheelde veel miskopen. Ik vond het altijd al heerlijk om met kleuren, stoffen, kleding en accessoires bezig te zijn, maar nu wist ik dit allemaal nog veel beter te combineren voor mijn figuur. Omdat ik nogal klein ben (1,57 m) word je snel over het hoofd gezien en daarnaast ben ik ook niet zo "aanwezig", ik kijk vaak eerst de kat uit de boom. Het advies heeft mij ook geholpen om met mijn kleding meer zichtbaar te zijn en me zelfvertrouwen te geven. Door wat ik allemaal ontdekt had wilde ik daar meer over leren! De opleiding voor kleur- en kledingadvies was dan ook een logische stap en daarna ben ik in 2006 mijn bedrijf Stylistic begonnen. www.stylistic.nu Voor vragen aan de docent, mail naar: info@stylistic.nu