Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-DUT435-2

VE-Dutch level 4 (to B2) (twice a week)

VE-Dutch level 4 (to B2) (twice a week)
Cursuscode: VE-DUT435-2

Volksuniversiteit regio Eindhoven biedt op locatie in Veldhoven Nederlands voor anderstaligen (NT2) op verschillende niveaus aan. De docent spreekt zoveel mogelijk Nederlands in deze groep. Werkgevers die hun werknemers de Nederlandse les willen aanbieden kunnen een factuur aanvragen voor de kosten, meerkosten zijn € 20,- per factuur. De bedrijfsgegevens dienen ingevoerd worden bij het aanmelden voor de cursus.

We offer Dutch courses at different levels on location in Veldhoven this season. The teacher speaks as much Dutch as possible in a mixed group. For employers who want to register their employees it is possible to receive an invoice, (extra costs € 20,- per invoice) please provide us with your business details when registering.

Teacher/docent: Mariana Oldemans
If you have any questions, mail the teacher. You can find her email address at the bottom of this page.

Woensdag 15 februari 2023
30 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 499,00
Mw. M.P. (Mariana) Oldemans
Boek: Dutch level 4 (Veldhoven) (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Het Tweespan - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M.P. (Mariana) Oldemans
M.P. (Mariana) Oldemans
Nadat ik in 2010 de opleiding tot Docent Nederlands als tweede taal afgerond heb, geef ik met veel plezier en passie Nederlandse les aan inburgeraars, expats en arbeidsmigranten op alle niveaus: van analfabeten tot B2.
Het geeft me steeds weer veel voldoening om mensen bij hun eerste stappen in het verwerven van de nieuwe taal te begeleiden. Dit proces is voor mij altijd wederzijds: als docent investeer ik veel energie, geduld en tijd om de cursisten stap voor stap de Nederlandse taal bij te brengen. Maar tegelijkertijd krijg ik veel dankbaarheid terug en ik leer ook heel veel van mijn studenten over hun land en cultuur.
Nog vragen? Mail de docente: m.oldemans@gmail.com
For questions you can reach the teacher via the e-mailaddress above.