Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-CRETS1-nj

VE-Tekenen en schilderen beg./gev. ma.ochtend

VE-Tekenen en schilderen beg./gev. ma.ochtend
Cursuscode: VE-CRETS1-nj

U kunt altijd instromen in een teken- en schildercursus, we berekenen dan de overgebleven lessen aan u door.

De cursusgroep bestaat uit beginners en gevorderden. De docent kijkt per persoon welke ervaring u heeft, wat u graag wilt leren en waar voor u de uitdaging ligt.
Er is een apart beginnersprogramma waarin we de basisbeginselen van het tekenen en schilderen stap voor stap verkennen. We werken met potlood, contékrijt, pen en inkt. Er komen verschillende onderwerpen aan bod. We zetten de eerste stappen op het schilderspad met acrylverf. De eerste les heeft u alleen een 2B potlood en een gum nodig.

Als gevorderde werkt u geregeld aan een gezamenlijk thema, waar iedereen naar eigen inzicht invulling aan mag geven. De docent draagt thema’s aan en er komen ook verzoeken en suggesties van de cursisten. Er is ook ruimte om te werken aan een eigen lievelingsthema.

Al tekenend en schilderend komt u tot rust. U bekijkt de wereld met andere ogen. U krijgt meer oog voor detail en kleurnuances. Dat is voor iedereen weer anders. Het is ook leuk te zien waar uw medecursisten mee bezig zijn, ieder op z’n eigen unieke manier. Dat werkt stimulerend en uitdagend.

Let op: materiaalkosten zijn niet inbegrepen, u dient hier zelf voor te zorgen. De docente kan u hierover meer vertellen.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docente: Marjo van Meer
Heeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 184,00
Mw. M.J.A. (Marjo) van Meer

Materialen:
- Beginners: 1e les 2b potlood, gum en A3 formaat schetsblok.
- Gevorderden: schilderspullen die je al hebt en A3 schetsblok, 200 gr papier.

Let op: materiaalkosten zijn niet inbegrepen in de cursusprijs, u dient hier zelf voor te zorgen. De docente kan u hierover meer vertellen.

09:30 - 11:30
Locatie: Het Tweespan - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M.J.A. (Marjo) van Meer
M.J.A. (Marjo) van Meer
Vanaf 1997, na mijn afstuderen aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, begeleid ik met veel plezier teken- en schildergroepen als docent en inspirator bij verschillende creativiteitscentra, schilderateliers en centra voor persoonlijke ontwikkeling.
Voor vragen aan de docent mail naar marjo.vanmeer@upcmail.nl
Voor meer informatie zie mijn website: www.marjovanmeer.weebly.com