Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: EHV-CRESCHR

Creatief schrijven

Creatief schrijven
Cursuscode: EHV-CRESCHR

Schrijfervaring is niet nodig voor deze cursus waarin je meteen zelf aan het schrijven wordt gezet aan de hand van inspirerende schrijfopdrachten. 
Thuis schrijf je elke twee à drie weken een nieuw stukje. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we die stukjes, krijg je adviezen en feedback en een nieuwe opdracht voor de volgende keer. 

In de bijeenkomsten maak je kennis met steeds weer een ander aspect van het schrijven, zoals Structuur, Stijl, Dialoog, Personages, Kort Verhaal, Columns. Onderweg ontdek je wat je het beste ligt en kom je achter het geheim van teksten die je lezer vasthouden en misschien zelfs raken.

Deze cursus is inclusief een consumptie (koffie/thee) per les.

Vragen? Mail de docent. Het e-mailadres staat onderaan deze pagina bij de profielinformatie.

Maandag 11 oktober 2021
10 lessen van 1,5 uur , elke 3 weken aanvangstijd 12:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Dhr. H. (Henk) Grootegoed
12:00 - 13:30
Locatie: leslokaal VU Eindhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
H. (Henk) Grootegoed
H. (Henk) Grootegoed
Al sinds ik kan lezen ben ik een enthousiast liefhebber van geschreven teksten, vooral fictie in de vorm van korte verhalen tot complete romans. Literatuur is nooit mijn werk geweest maar wel mijn passie.
Ik heb een paar jaar cursus creatief schrijven gevolgd bij de Stichting Kunstzinnig Vorming Rotterdam en geef nu al zo’n jaar of 10 zelf schrijfcursussen. Ik geniet van de levendige klassikale bijeenkomsten en de verrassende, originele uitwerkingen van de schrijfopdrachten door de deelnemers.
Voor vragen aan de docent, mail naar grootegoedhenk@hotmail.com