Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP290

Spaans Conversatie A1

Spaans Conversatie A1
Cursuscode: VE-TSP290

Een opfriscursus voor iedereen die een redelijke basiskennis van de Spaanse taal heeft en het boek Con Gusto 1 heeft afgerond.

Bij deze cursus ligt de nadruk op veel spreek- en luistervaardigheid van het Spaanse taal. We besteden daarnaast ook aandacht aan woordkennis en andere aspecten van de taal zoals het lezen van korte teksten en culturele aspecten uit diverse Spaanstalige landen.

Enkele lesthema’s: vertellen over dagelijkse bezigheden/hobby’s, praten over familie/vrienden, iemands uiterlijk beschrijven, afspraakjes maken, het weer, praten over vakantie, de verleden tijd.

Voor de conversatiecursus hoef je geen andere handboek te kopen. De cursus wordt immers gaandeweg opgesteld door de leerkracht.

Dinsdag 11 mei 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: Spaans 1 + 2 & intensief 1 + 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: online (via Zoom) (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevallen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur. Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal (en natuurlijk een Spaans temperament).
Het Spaans is een Romaanse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns-Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter te leren kennen? Kom dan bij ons langs, we zullen het u met veel plezier leren. ¡Vamos!
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com