Grenzeloos leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEG700

Proefles Qigong - vrijdag

Proefles Qigong - vrijdag
Cursuscode: LEG700

Doe mee met deze proefles om te zien of Qigong iets voor u is. Bij voldoende inschrijvingen start een cursus na de zomervakantie.

Qigong ook wel Chinese gezondheidsoefeningen, Chinese yoga, meditatie in beweging of mindful bewegen genoemd. Qigong wordt gegeven in kleine groepen. De oefeningen zijn simpel maar wel uitdagend en zeer effectief. Binnen de lessen is er veel persoonlijke aandacht. De oefeningen worden staand, lopend en/of zittend op een stoel gedaan en kunnen goed aangepast worden aan ieders eigen mogelijkheid. En Qigong is geschikt voor iedereen.

In deze huidige tijd is bewegen zeer belangrijk vooral om zo gezond mogelijk oud te worden. Qigong is een goede manier om op een positieve manier aan je gezondheid te werken. Denk aan al die chinezen die in het park staand of zittend hun dagelijkse oefeningen doen.

Ben je benieuwd wat Qigong voor jou kan betekenen? Kijk dan op mijn website www.flowpraktijkvoorshiatsu.nl Op deze website vind je informatie over wat Qigong precies inhoudt, de geschiedenis, de filosofie cq achtergrond.

Vrijdag 14 juni 2019
1 les van 1 uur en 15 min aanvangstijd 10:45
Prijs: € 9,00
Mw. G.M. (Germa) Streevelaar
10:45 - 12:00
Locatie: An's muziekparadijs (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
G.M. (Germa) Streevelaar
G.M. (Germa) Streevelaar
Ik ben fysiotherapeut (voor kinderen en jongeren), shiatsu-therapeute en Qigongleraar sinds 1982. Moeder van 2 dochters van 21 en 19. Ik heb in verschillende centra met kinderen gewerkt o.a. in Oostenrijk op een Mytylschool, in Eindhoven op een orthopedagogisch dagcentrum. Nu werk ik op Atlent in ’s-Hertogenbosch, een expertisecentrum voor kinderen en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 tot 21 jaar met een lichamelijke en/of meervoudige beperking of langdurige ziekte, een samenwerkingsverband van onder andere Tolbrug Specialistische Revalidatie en de Mytylschool Gabriel. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.