Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAR300

Arabisch conversatie (niveau 3/4/5)

Arabisch conversatie (niveau 3/4/5)
Cursuscode: TAR300

De cursus conversatie staat in het teken van het leren hoe een conversatie wordt gevoerd. De lessen zijn gebaseerd op dialoog maar er wordt ook gewerkt aan grammatica, woordenschat en uitspraak. Verder komen de 4 vaardigheden aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven. 

Niveau 3-4-5 is vooral bedoeld voor degene die niveau 2 reeds hebben gevolgd en voor degene die al voldoende basiskennis hebben van de Arabische taal.
Bij niveau 3 zal de nadruk liggen op het verdiepen van de grammaticale kennis die nodig is om teksten te kunnen lezen en zinnen te kunnen vormen. Daarnaast zal aandacht worden gegeven aan spreekvaardigheid. Dit zal geschieden door middel van simpele alledaagse dialogen met de docent en tussen de cursisten onderling.
De docent houdt waar mogelijk rekening met specifieke wensen van de cursisten. Het benodigde lesmateriaal zal door de docent worden samengesteld en via email ter beschikking worden gesteld. 

De cursus is bedoeld voor mensen die al kennis hebben van het Arabisch. Als u in deze cursus wilt instromen, dan graag eerst contact met de docente opnemen.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nlDocent: Mevr. S. Meliani

Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 19 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 331,00
Mw. S. (Sanae) Meliani

Het cursusmateriaal wordt door de docent samengesteld en per email aan de cursisten ter beschikking gesteld. Mogelijk zal gevraagd worden een klein woordenboek aan te schaffen. De kosten van het lesmateriaal (inclusief woordenboek) zullen ongeveer 15 euro bedragen.


Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:30 - 22:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
S. (Sanae) Meliani
S. (Sanae) Meliani
Voor vragen aan de docent, mail naar: kada20045@hotmail.com