Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAR200*

Arabisch niveau 2

Arabisch niveau 2
Cursuscode: TAR200*

Niveau 2 is bedoeld voor degenen die niveau 1 hebben gevolgd en voor degenen die al voldoende basiskennis hebben van de Arabische taal. Om deze cursus te kunnen volgen, dienen cursisten het lezen en schrijven van het Arabisch redelijk te beheersen. Belangstellenden voor deze cursus dienen eerst contact op te nemen met de docent voordat ze zich inschrijven. 

Bij niveau 2 zal de nadruk liggen op het verdiepen van de grammaticale kennis die nodig is om teksten te kunnen lezen en zinnen te kunnen vormen. Daarnaast zal aandacht worden gegeven aan spreekvaardigheid. Dit gebeurt door middel van simpele, alledaagse dialogen met de docent en tussen de cursisten onderling. De docent houdt waar mogelijk rekening met specifieke wensen van de cursisten. De cursus wordt gegeven in Arabische letters en niet in Europese letters, alleen als het nodig is worden de Europese letters gebruikt om de uitspraak te verduidelijken. De lesstof wordt uitgelegd in het Nederlands.

Na deze cursus zal men moeilijkere teksten (ook poëzie) kunnen lezen en schrijven. In deze cursus wordt ook meer nadruk gelegd op conversatievaardigheden. Uw regelmatige aanwezigheid is vereist.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docent: Mevr. S. Meliani
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 19 september 2019
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 284,00
Mw. S. (Sanae) Meliani
Boek: Arabisch niveau 1 en 2 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
S. (Sanae) Meliani
S. (Sanae) Meliani
Voor vragen aan de docent, mail naar: kada20045@hotmail.com