Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAR300

Arabisch niveau 3/4

Arabisch niveau 3/4
Cursuscode: TAR300

MODERN STANDAARD ARABISCH
Niveau 3-4 is vooral bedoeld voor degene die niveau 2 reeds hebben gevolgd en voor degene die al voldoende basiskennis hebben van de Arabische taal.
Bij niveau 3 zal de nadruk liggen op het verdiepen van de grammaticale kennis die nodig is om teksten te kunnen lezen en zinnen te kunnen vormen. Daarnaast zal aandacht worden gegeven aan spreekvaardigheid. Dit zal geschieden door middel van simpele alledaagse dialogen met de docent en tussen de cursisten onderling.
De docent houdt waar mogelijk rekening met specifieke wensen van de cursisten.Het benodigde lesmateriaal zal door de docent worden samengesteld en via email ter beschikking worden gesteld. De kosten van het lesmateriaal (inclusief woordenboek ) zullen ongeveer 15 euro bedragen.
Als u in deze cursus wilt instromen, wilt u dan eerst contact met de docente opnemen.

Docent: Mevr. S. Tber
Inlichtingen: saidatber@gmail.com

Donderdag 20 september 2018
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 316,00
Mw. S. (Souad) Tber
Het cursusmateriaal wordt door de docent samengesteld en per email aan de cursisten ter beschikking gesteld.
Mogelijk zal gevraagd worden een klein woordenboek aan te schaffen.
19:00 - 20:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
S. (Souad) Tber
S. (Souad) Tber
Hartelijk welkom bij de cursus Arabisch. Het Arabisch is een semitische taal met haar eigen karakter, die daardoor waarschijnlijk niet te vergelijken is met een taal die je al beheerst. Jullie zullen tijdens de cursus vast problemen tegenkomen, laat je daar niet door afschrikken. Een nieuwe taal leren vraagt nu eenmaal om veel doorzettingsvermogen. Ik, drs. Souad Tber zal jullie begeleiden tijdens deze cursus. Ik ben afgestudeerd in de Arabische taal aan de faculteit der letteren van de Universiteit van Marrakech en Rabat. Door mijn achtergrond en jarenlange ervaring in het onderwijzen van deze mooie taal op middelbare scholen in Marokko, kan ik jullie niet alleen veel leren op het gebied van de Arabische taal, maar ook over de cultuur. Aarzel niet om de mysterie van deze taal te ontdekken en schrijf je in voor de cursus Arabisch. drs. Souad Tber. التبر سعاد