Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LEZARA

Lezing Arabische taal

Lezing Arabische taal
Cursuscode: LEZARA

Deze anderhalf uur durende lezing is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de Arabische taal, inclusief koffie of thee. 

De spreekster laat u kennismaken met de Arabische taal, de dialecten en de talen in de landen waar men Arabisch spreekt. Ze geeft ook een korte workshop Arabisch schrijven.

Donderdag 5 september 2019
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 4,00
Mw. S. (Souad) Tber
19:30 - 21:00
Locatie: Gemeenschapshuis de Ronde (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
S. (Souad) Tber
S. (Souad) Tber
Hartelijk welkom bij de cursus Arabisch. Het Arabisch is een semitische taal met haar eigen karakter, die daardoor waarschijnlijk niet te vergelijken is met een taal die je al beheerst. Jullie zullen tijdens de cursus vast problemen tegenkomen, laat je daar niet door afschrikken. Een nieuwe taal leren vraagt nu eenmaal om veel doorzettingsvermogen. Ik, drs. Souad Tber zal jullie begeleiden tijdens deze cursus. Ik ben afgestudeerd in de Arabische taal aan de faculteit der letteren van de Universiteit van Marrakech en Rabat. Door mijn achtergrond en jarenlange ervaring in het onderwijzen van deze mooie taal op middelbare scholen in Marokko, kan ik jullie niet alleen veel leren op het gebied van de Arabische taal, maar ook over de cultuur. Aarzel niet om de mysterie van deze taal te ontdekken en schrijf je in voor de cursus Arabisch. drs. Souad Tber. التبر سعاد