Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TCH200

Chinees (Mandarijn) niveau 2

Chinees (Mandarijn) niveau 2
Cursuscode: TCH200

We bieden een basiscursus Mandarijn Chinees aan met volop online materiaal ter ondersteuning (verschillende interactieve oefeningen en taalspelletjes). De cursus is vooral gericht op de communicatieve vaardigheden, namelijk, vragen stellen en beantwoorden, luisteren en verstaan, spreken en van gedachten wisselen. In onze cursus gebruiken we de meest effectieve taalmethode, die speciaal voor buitenlanders is ontwikkeld door de specialisten van Beijing Taal en Cultuur Universiteit. Het lesmateriaal bestaat uit het tekstboek, het oefenboek, CD en DVD. In het lesmateriaal komt ook de cultuur uitgebreid aan bod.

Onze cursus niveau 2 (tweede jaar) bevat het verdiepen en uitbreiden van het geleerde materiaal. De lessen worden meer intensief, cursisten krijgen meer creatieve opdrachten en interactieve oefeningen. Na deze cursus, kunnen de cursisten zich makkelijker uiten of een discussie voeren over een aantal onderwerpen. Ze leren hoe ze in het Chinees: boodschappen doen, huisarts bezoeken, eten en drinken bestellen, op postkantoor een pakje versturen, enz. Ze kunnen na deze cursus het Chinese taal niveau examen (HSK) niveau 2 gaan doen.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docent: Elena Berwers
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 19 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. E.V. (Elena) Berwers
Boek: New Practical Chinese Reader (1) (2nd Edition) (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:30 - 22:00
Locaties: van Maerlantlyceum, online les, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
E.V. (Elena) Berwers
E.V. (Elena) Berwers
In totaal heeft Elena ongeveer 15 jaar in China gewoond. Afgestudeerd aan de universiteit en behaalde een doctoraal diploma in de Chinese taal en literatuur. Elena is echt enthousiast over haar werk, verliefd op China en de Chinese taal. Als hobby vertaalt ze Chinese poëzie. Ieder jaar reist ze regelmatig naar China om haar kennis bij te werken en om nieuwe woorden en uitdrukkingen te bestuderen. Als docent beveelt de studenten aan om nieuwe programma's en apps te gebruiken die gerelateerd zijn aan de Chinese taal. Zij probeert haar lessen boeiend en divers te maken, daarvoor maakt ze gebruik van interactieve oefeningen, rollenspellen en quizzen.
Voor vragen aan de docent, mail naar: elenaberwers@gmail.com