Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TCH100

Chinees niveau 1

Chinees niveau 1
Cursuscode: TCH100

De belangstelling voor de Chinese taal neemt enorm toe en steeds meer Nederlanders willen Chinees leren. We bieden een basiscursus Mandarijn Chinees aan met volop online materiaal ter ondersteuning (verschillende interactieve oefeningen en taalspelletjes). De cursus is vooral gericht op de communicatieve vaardigheden, namelijk vragen stellen en beantwoorden, luisteren en verstaan, spreken en van gedachten wisselen.

In onze cursus gebruiken we de meest effectieve taalmethode, die speciaal voor buitenlanders is ontwikkeld door de specialisten van Beijing Taal en Cultuur Universiteit. Het lesmateriaal bestaat uit het tekstboek, het oefenboek, CD en DVD. In het lesmateriaal komt ook de cultuur uitgebreid aan bod.
Na het eerste jaar kunnen de cursisten mensen begroeten, een presentatie maken, een eenvoudige conversatie voeren (over eigen studie, familie, hobby, enz.). Kortom, op basisniveau communiceren. Cursisten die in China gaan werken of studeren kunnen na deze cursus het Chinese taal niveau examen (HSK) niveau 1 gaan halen.

Docent: Elena Berwers
Inlichtingen: elenaberwers@gmail.com

Donderdag 20 september 2018
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 316,00
Mw. E.V. (Elena) Berwers
Boeken: New Practical Chinese Reader 1 Textbook, New Practical Chinese Reader 1 Workbook (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
E.V. (Elena) Berwers
E.V. (Elena) Berwers
In totaal heeft Elena ongeveer 15 jaar in China gewoond. Afgestudeerd aan de universiteit en behaalde een doctoraal diploma in de Chinese taal en literatuur. Elena is echt enthousiast over haar werk, verliefd op China en de Chinese taal. Als hobby vertaalt ze Chinese poëzie. Ieder jaar reist ze regelmatig naar China om haar kennis bij te werken en om nieuwe woorden en uitdrukkingen te bestuderen. Als docent beveelt de studenten aan om nieuwe programma's en apps te gebruiken die gerelateerd zijn aan de Chinese taal. Zij probeert haar lessen boeiend en divers te maken, daarvoor maakt ze gebruik van interactieve oefeningen, rollenspellen en quizzen.