Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TDU900

Duits conversatie

Duits conversatie
Cursuscode: TDU900

De conversatiecursus is bestemd voor gevorderde cursisten. Aan de hand van actuele teksten worden uiteenlopende onderwerpen besproken. Grammatica blijft altijd een punt van aandacht. Het instapniveau is minimaal ERK B1/B2.

Het instapniveau is minimaal ERK B1/B2, zie www.erk.nl/leerling/candostellingen/gesprekken. Wij werken met kopieën die tijdens de cursus uitgedeeld worden. Vóór inschrijving graag contact opnemen met de docente, bij voorkeur op de informatieavond talen.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docenten:Mevr. I. Winkler
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Dinsdag 17 september 2019
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 212,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Ina) Winkler

Lesmateriaal: € 5,- voor kopieën

19:00 - 20:15
Locaties: van Maerlantlyceum, online les, online les, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Ina) Winkler
I. (Ina) Winkler
Uit liefde voor taal en cultuur ben ik na mijn studie Duits en Engels het onderwijs in gegaan. Vervolgens heb ik in diverse landen gewerkt met diverse leeftijdsgroepen. Door de liefde ben ik naar Nederland gekomen en geef sinds 1989 met veel plezier Duitse les aan de Volksuniversiteit Eindhoven. HERZLICH WILLKOMMEN in één van de aangeboden cursussen!
Voor vragen aan de docent, mail naar: inawinkler@hotmail.com