Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TDU300

Duits niveau 3

Duits niveau 3
Cursuscode: TDU300

Taalbeheersing kan worden verdeeld in de basisvaardigheden lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de cursussen Duits van alle niveaus wordt aan al deze vier vaardigheden aandacht besteed. Daarbij geldt dat je in geen enkele taal uit de voeten kunt zonder zowel woordenschat als grammatica.De 25 lessen van de cursus zijn te beperkt om de aangeboden leerstof echt te leren beheersen. Om daadwerkelijk vorderingen te maken tijdens deze cursussen is het daarom essentieel dat u ook thuis oefent. Huiswerk hoort er dan ook bij.

Niveau 3 is bedoeld voor cursisten die niveau 2 hebben gevolgd. Bij niveau 3 ligt de nadruk op gespreks- en leesvaardigheid. De meeste aandacht gaat naar het vrije spreken; daarnaast wordt het lezen geoefend, en worden grammatica en idioom herhaald en verdiept. 

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docenten:Mevr. I. Winkler
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00 plus € 2,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Ina) Winkler
Boek: Begegnungen (integriertes Kurs- und Arbeitsbuch) (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:30 - 21:45
Locaties: van Maerlantlyceum, online les (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Ina) Winkler
I. (Ina) Winkler
Uit liefde voor taal en cultuur ben ik na mijn studie Duits en Engels het onderwijs in gegaan. Vervolgens heb ik in diverse landen gewerkt met diverse leeftijdsgroepen. Door de liefde ben ik naar Nederland gekomen en geef sinds 1989 met veel plezier Duitse les aan de Volksuniversiteit Eindhoven. HERZLICH WILLKOMMEN in één van de aangeboden cursussen!
Voor vragen aan de docent, mail naar: inawinkler@hotmail.com