Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TEN100

Engels niveau 1

Engels niveau 1
Cursuscode: TEN100

De basiscursussen zijn bedoeld voor mensen met geen tot weinig kennis van het Engels, maar ook voor mensen die wel een bepaalde basiskennis hebben die weer opgehaald moet worden.

De cursus Engels niveau 1 staat in het teken van het basiskennis van Engels. In deze lessen wordt onder anderegewerkt aan woordenschat, grammatica en uitspraak. Verder komen de vier vaardigheden voor een taal aan bod namelijk lezen, luisteren, spreken en schrijven. Vandaag de dag gaan we ervan uit dat er al een beetje kennis van de Engelse taal aanwezig is. We gebruiken al veel Engelse woorden in het Nederlands en programma’s op radio en TV zijn doorspekt met Engelse termen.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docent: Dhr. A. van de Ven
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 21:05 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 158,00
Dhr. A. (Ton) van de Ven
Boek: Engels 1,2,3,4 zonder boeken (klik hier voor meer informatie)
21:05 - 22:05
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. (Ton) van de Ven
A. (Ton) van de Ven
Voor vragen aan de docent, mail naar: ton.vandeven@onsbrabantnet.nl