Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TEN400

Engels niveau 4

Engels niveau 4
Cursuscode: TEN400

De cursus Engels niveau 4 staat in het teken van het basiskennis van Engels. Het niveau is A2-B1.
In deze lessen wordt o.a. gewerkt aan woordenschat, grammatica en uitspraak. Verder komen de 4 vaardigheden voor een taal aan bod nl. lezen, luisteren, spreken en schrijven. 

De cursussen zijn bedoeld voor mensen met gemiddelde kennis van het Engels, maar ook voor mensen die een bepaalde basiskennis hebben die weer opgehaald moet worden. Heden ten dage gaan we ervan uit dat er ietsje kennis van de Engelse taal aanwezig is. We gebruiken al veel Engelse woorden in het Nederlands en programma’s op radio en TV zijn doorspekt met Engelse termen.

De niveau-4 cursus is bedoeld voor diegene die de taal zodanig willen beheersen dat een doorstroom naar MBO-niveau mogelijk is of voor degene die zich in woon- en of werksituatie in het Engels beter willen kunnen redden.

Test uw talenkennis zelf op: deze pagina (opent in een nieuw venster)

Docent: Dhr. J. Beerens 
Inlichtingen: a.beerens74@chello.nl

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 158,00
Dhr. J. (Jos) Beerens
Boek: Engels niveau 4 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

19:00 - 20:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
J. (Jos) Beerens
J. (Jos) Beerens
Ooit begonnen als onderwijzer op de lagere school en daarna heb ik al snel mijn MO-a engels gehaald. Na een aantal jaren op een middelbare school te hebben lesgegeven ben ik begonnen als free-lancer aan de Eindhovense Volksuniversiteit. Ik geef hier nu al 33 jaar engels aan volwassenen met veel plezier. Door de jaren heen blijkt wel dat er nog steeds veel behoefte is om Engels te leren, zowel voor jong als oud en die mix van cursisten houdt het levendig in de lessen.