Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TFR910

Frans, conversatie algemeen

Frans, conversatie algemeen
Cursuscode: TFR910

Deze conversatiecursus is bedoeld om uw communicatieve vaardigheden in het Frans uit te breiden. Wil je leren makkelijker een gesprek aan te gaan in het Frans dan kun je dit oefenen met behulp van heel divers lesmateriaal: teksten, liedjes, actualiteiten, stellingen en spelvormen.
Cursisten worden uitgenodigd dingen te beschrijven, dingen over zichzelf en over bepaalde onderwerpen te vertellen. Er heerst een ongedwongen sfeer.

We werken per thema en volgen daarbij de actualiteit of gaan in op een thema dat de cursisten zelf aandragen. Met enige regelmaat zullen ook grammaticale onderwerpen aan bod komen.

Wij raden nieuwe deelnemers aan contact op te nemen met de docent, alvorens in te schrijven i.v.m. het bepalen van het niveau.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Docent: dhr. Huub Gordeijns
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. H.G.B. (Huub) Gordeijns
10 euro materiaalkosten contant te voldoen in de eerste les aan de docent.
19:00 - 20:00
Locaties: van Maerlantlyceum, van Maerlantlyceum, van Maerlantlyceum, van Maerlantlyceum, van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
H.G.B. (Huub) Gordeijns
H.G.B. (Huub) Gordeijns
Mijn naam is Huub Gordeijns. Mensen aan het praten krijgen in "la plus belle langue" vind ik de leukste kant van mijn vak. Al heel wat jaren geef ik les aan jonge mensen die naar het eindexamen Havo/Vwo toewerken en ik kijk uit naar de lessen met volwassenen. Au revoir?
Voor vragen aan de docent, mail naar: hgordeijns@hotmail.com