Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TFR920

Frans, conversatie gevorderden - overdag

Frans, conversatie gevorderden  - overdag
Cursuscode: TFR920

Deze conversatiecursus is bedoeld om uw communicatieve vaardigheden in het  Frans uit te breiden..
Vindt u het leuk om Frans te praten? Heeft u meerdere jaren (minmaal 8-9 jaar) Franse les gevolgd of op andere wijze al een behoorlijke basiskennis opgebouwd, dan is dit een geschikte cursus voor u.

Deze conversatiecursus is bedoeld om uw communicatieve vaardigheden in het Frans uit te breiden. Wil je leren makkelijker een gesprek aan te gaan in het Frans dan kun je dit oefenen met behulp van heel divers lesmateriaal: teksten, liedjes, actualiteiten, stellingen en spelvormen. Cursisten worden uitgenodigd dingen te beschrijven, dingen over zichzelf en over bepaalde onderwerpen te vertellen. Er heerst een ongedwongen sfeer. 

We werken per thema en volgen daarbij de actualiteit of gaan in op een thema dat de cursisten zelf aandragen. Met enige regelmaat zullen ook grammaticale onderwerpen aan bod komen.

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Wij raden nieuwe deelnemers aan contact op te nemen met de docent, alvorens in te schrijven i.v.m. het bepalen van het niveau.


Docent: nog niet bekend

Donderdag 26 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 318,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. ( ) Nog niet bekend
10 euro materiaalkosten contant te voldoen in de eerste les aan de docent.
13:30 - 15:00
Locaties: Gemeenschapshuis de Ronde, Gemeenschapshuis de Ronde (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
( ) Nog niet bekend
( ) Nog niet bekend