Grenzeloos leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TFR400

Frans niveau 4

Frans niveau 4
Cursuscode: TFR400

Bestemd voor cursisten die al eerder een aantal jaren Frans gevolgd hebben (hetzij op de middelbare school, hetzij bij een volksuniversiteit) en hun kennis en vaardigheden verder willen uitbreiden en stabiliseren.
Via de lesmethode voor volwassenen: C'est bien ça, deel 1, Noordhoff , wordt gewerkt aan detaalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven.Naast de lesmethode zal ook ruimte zijn voor andere activiteiten, bijvoorbeeld chansons.
In de loop van het cursusjaar zal deel 2 van de lesmethode aangeschaft dienen te worden.
Wij raden nieuwe deelnemers aan contact op te nemen met de docent, alvorens in te schrijven i.v.m. het bepalen van het niveau.
Tijdens de informatieavond kunt u de boeken inzien en overleggen met de docent.Bestel de boeken als u zeker weet dat uw cursus doorgaat.
Docent : Mevr. T. Knulst
Inlichtingen: tine.knulst@hccnet.nl

Maandag 17 september 2018
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 211,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. T. (Tine) Knulst - Planjer
Boeken: C'est bien ça, deel 2 Oefenboek, C'est bien ça, deel 2 tekstboek, C'est bien ça, deel 1 Oefenboek , C'est bien ça, deel 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

18:45 - 20:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
T. (Tine) Knulst - Planjer
T. (Tine) Knulst - Planjer
Dagelijks ben ik bezig met de Franse taal: lesgeven (in het cursusseizoen bij VUE), het ontwikkelen van cursusmateriaal, het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van de Franse literatuur en muziek. Graag verdiep ik me in de materie. Ik geniet van ontmoetingen met mede-liefhebbers van de Franse taal.