Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TFR500

Frans niveau 5

Frans niveau 5
Cursuscode: TFR500

Deze cursus is bestemd voor cursisten met een behoorlijk kennis- en vaardighedenniveau van de Franse taal. Instroom mogelijk met vergelijkbaar mavo 4 / havo 4 niveau. 

We werken met een methode voor volwassenen: C'est bien ça, deel 2, tweede druk. Naast de lesmethode zal er ook gebruik worden gemaakt van andere educatieve bronnen, zoals chansons en aangepast lesmateriaal. 

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Voorafgaand aan deelname, graag contact opnemen met de docente. Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau, kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus. 

Docent: Mevr. T.Knulst-Planjer
Inlichtingen: tine.knulst@hccnet.nl

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 236,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. T. (Tine) Knulst - Planjer
Boeken: C'est bien ça, deel 2 tekstboek, C'est bien ça, deel 2 Oefenboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

18:45 - 20:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
T. (Tine) Knulst - Planjer
T. (Tine) Knulst - Planjer
Dagelijks ben ik bezig met de Franse taal: lesgeven (in het cursusseizoen bij VUE), het ontwikkelen van cursusmateriaal, het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van de Franse literatuur en muziek. Graag verdiep ik me in de materie. Ik geniet van ontmoetingen met mede-liefhebbers van de Franse taal.