Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TFR600

Frans niveau 6

Frans niveau 6
Cursuscode: TFR600

Vervolg op niveau 5 - waar we steeds meer aandacht schenken aan spreekvaardigheid.Bestemd voor cursisten met een behoorlijk kennis- en vaardighedenniveau van de Franse taal. Instroom mogelijk met vergelijkbaar havo 5 / vwo 5 niveau.Voorafgaand aan deelname, graag contact opnemen met de docente.
We werken met een methode voor volwassenen: C'est bien ça, deel 2 , tweede druk. Uitgeverij: NoordhoffNaast de lesmethode zal er ook gebruik gemaakt worden van andere educatieve bronnen, zoals chansons en aangepast lesmateriaal.
Bestel de boeken als u zeker weet dat uw cursus doorgaat.
Voor meer inlichtingen en voor het bepalen van uw niveau (differentiatie niveau 5 of 6 ), kom naar de informatieavond of contacteer de docente. Meer gegevens over de informatieavond staan op de website van de Volksuniversiteit onder het gedeelte “algemeen”.
Docent: Mevr. S. Siteur
Inlichtingen:  simonesiteur@gmail.com

Dinsdag 18 september 2018
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 216,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. S.R. (Simone) Siteur
Boeken: C'est bien ça, deel 2 tekstboek, C'est bien ça, deel 2 Oefenboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

18:45 - 20:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
S.R. (Simone) Siteur
S.R. (Simone) Siteur
De Franse taal is mijn hobby en mijn werk. Ik heb Frans gestudeerd in Nijmegen, heb een tiental jaren in Frankrijk gewoond, ben docente geweest op een middelbare school en richt mij nu op onderwijs voor volwassenen. Sinds een aantal jaren geef ik met plezier les aan de Volksuniversiteit Eindhoven. J'aime la langue française! Et vous?