Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TGR200

Grieks niveau 2

Grieks niveau 2
Cursuscode: TGR200

Deze cursus is geschikt voor mensen die het Griekse alfabet en uitspraak al goed beheersen, een redelijke woordenschat en een basiskennis van de Griekse grammatica hebben. 

Bij eerdere deelname aan niveau 1, kan het zijn dat de cursist slechts het boek Communicate in Greek for Beginners (Workbook 2) hoeft aan te schaffen. Zie de informatie hieronder bij het lesmateriaal.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus of voor het bepalen van uw niveau, contacteer de docent per mail gerust bij vragen!

Docent: Mevr. K. Athanasiou
Inlichtingen: at.kate@outlook.com

Dinsdag 18 september 2018
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 313,00
Mw. K. (Kate) Athanasiou
Boeken: Communicate in Greek for Beginners Workbook 2, Communicate in Greek for Beginners Workbook 1, Communicate in Greek for Beginners Course Book (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

18:30 - 20:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
K. (Kate) Athanasiou
K. (Kate) Athanasiou
Mijn naam is Kate Athanasiou en ben in Griekenland geboren en opgegroeid. Ik heb de opleiding Taalwetenschap en Vertaler in het Grieks en Engels gevolgd. Vanaf 2005 werk ik als vertaler, als docent Nieuwgrieks en als docent Engels als tweede taal. Ik heb ervaring met expats maar ook met mensen die de Griekse taal voor het plezier willen leren.