Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TGR700

Grieks niveau 7

Grieks niveau 7
Cursuscode: TGR700

Niveau 7 is geschikt voor vergevorderden. De cursisten moeten de Griekse taal al heel goed beheersen. Naast de vaardigheden lezen en schrijven gaan we bij niveau 7 de woordenschat en grammatica verder uitbreiden. Dit jaar wordt vooral veel aandacht besteedt aan luisteren en spreken.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus of voor het bepalen van uw niveau aarzel niet om de docent per mail te contacteer.

Docent: Mevr. K. Athanasiou
Inlichtingen: at.kate@outlook.com

Dinsdag 18 september 2018
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 253,00
Mw. K. (Kate) Athanasiou
Boeken: Communicate in Greek Course Book 3, Communicate in Greek Workbook 3, Ta leme Ellinika! (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

20:00 - 21:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
K. (Kate) Athanasiou
K. (Kate) Athanasiou
Mijn naam is Kate Athanasiou en ben in Griekenland geboren en opgegroeid. Ik heb de opleiding Taalwetenschap en Vertaler in het Grieks en Engels gevolgd. Vanaf 2005 werk ik als vertaler, als docent Nieuwgrieks en als docent Engels als tweede taal. Ik heb ervaring met expats maar ook met mensen die de Griekse taal voor het plezier willen leren.