Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TIN100

Indonesisch niveau 1

Indonesisch niveau 1
Cursuscode: TIN100

Het Indonesisch leren met een methode 'Indonesisch voor volwassenen', waarin de mondelinge communicatie centraal staat. In deze cursus worden de basisregels van het Indonesisch behandeld en de toepassingen.

Niveau 1:
Het Indonesisch leren met een methode 'Indonesisch voor volwassenen', waarin de mondelinge communicatie centraal staat. In deze cursus worden de basisregels van het Indonesisch behandeld en de toepassingen.

Niveau 2:
Bij niveau 2 gaan we verder met het boek met als doel u tot een niveau te brengen dat nodig is om op een eenvoudige manier te kunnen communiceren in alledaagse situatie in Indonesië. Er wordt gewerkt tot niveau A1/A2 (ERK).

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Docent: Mevr. Ine WawoRuntu
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 28 november 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 159,00
Mw. K.J. (Ine) WawoRuntu
Boek: Boeken via de docent (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
K.J. (Ine) WawoRuntu
K.J. (Ine) WawoRuntu
Toen ik nog in Indonesië woonde, heb ik expats in Jakarta les gegeven in Bahasa Indonesia. In 1996 ben ik begonnen als docent voor een taleninstituut in Nederland, dat heb ik tot 2012 gedaan. Daarna ben ik als freelance docent Bahasa Indonesia voornamelijk op individuele basis actief geweest. Het lijkt me leuk om nu weer een groep de Indonesische taal te leren.
Voor vragen aan de docent, mail naar: bahasaindonesiaeindhoven@gmail.com