Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TIT990

Italiaans vakantiecursus

Italiaans vakantiecursus
Cursuscode: TIT990

Deze cursus van 9 uur is voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal. Met behulp van het boek "Italiaans à la carte'' zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheden opbouwen. De dialogen stellen de cursisten al spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en antwoorden te geven op gestelde vragen. Daarnaast wordt  culturele en praktische informatie over Italië verteld en leert men karakteristieke eigenschappen over dit  populaire vakantieland. 

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Inlichtingen: 0492 661624 /0610354536, e-mail: lgvogels@hotmail.com

Maandag 13 mei 2019
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 73,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Italiaans à la carte (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locatie: Buurtcentrum De Rondweg (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal . Na mijn verhuizing naar Holland heb ik verschillende werken gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio. Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is.