Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TIT600

Italiaans niveau 6

Italiaans niveau 6
Cursuscode: TIT600

De lesstof wordt in 25 lessen van 1,5 uur behandeld en is gericht op het verder ontwikkelen van de kennis van het Italiaans: grammatica, woordenschat en praktische conversatie. 

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

De docent geeft meer informatie over deze cursus  tijdens de informatieavond

Docent: Mevr. A. Vogels- Bianchini
Inlichtingen: 0492 661624 /0610354536, email: lgvogels@hotmail.com

Donderdag 19 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 312,00
Mw. A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Boek: Italiaans niveau 6 (klik hier voor meer informatie)
17:00 - 18:30
Locatie: Gemeenschapshuis de Ronde (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
A. (Alessandra) Vogels - Bianchini
Ik ben docente Italiaans bij de Volksuniversiteit Eindhoven vanaf 2006. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal . Na mijn verhuizing naar Holland heb ik verschillende werken gedaan en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse ambassade en aan diverse scholen in de regio. Mijn grote passie is, naast het geven van lessen, ook het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is.