Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TJA100

Japans niveau 1

Japans niveau 1
Cursuscode: TJA100

Japans niveau 1 is voor degenen die geen of weinig kennis van de Japanse taal hebben. 

Wij gebruiken het tekstboek Marugoto. Dit tekstboek benadert de communicatieve manier van het leren. In elk hoofdstuk komt basis praktische conversatie aan bod. Verder wordt er over de Japanse cultuur en gewoontes uitleg gegeven. U kunt kennis maken met Hiragana, Katakana (Japans fonetisch schrift). De inhoud van de cursus Japans is opgebouwd voor volwassenen. Om deze reden is de voorkeur van de leeftijd van de cursisten minimaal 16 jaar.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docent: Mevr. T. Kato 
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00 plus € 3,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. T (Tomoko) Kato
Boeken: Marugoto: Japanese language and culture Starter A1 Rikai, Marugoto: Japanese language and culture Starter A1 Katsudoo (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 20:15
Locaties: van Maerlantlyceum, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
T (Tomoko) Kato
T (Tomoko) Kato
Ik woon nu 10 jaar in Nederland en ben moeder van 2 kinderen. Ik geef ook dansles aan kinderen tot senioren. Als een Japanse persoon die in Nederland woont, ontdek ik dat de Japanse cultuur steeds populairder wordt zoals anime, Nintendo, Sushi, Uniqlo, enzovoorts. Dus wil ik graag de aanraking van de Japanse cultuur aanbieden tijdens de Japanse taalcursus.
Voor vragen aan de docent, mail naar: tomoko.stalpers@gmail.com