Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TJA300

Japans niveau 3

Japans niveau 3
Cursuscode: TJA300

Japans niveau 3 is voor de cursisten die de niveaus 1,2 gevolgd hebben. De cursisten die willen instromen kunnen tijdens de informatieavond in het van Maerlantlyceum overleggen met de docente of direct contact opnemen.
Wij gebruiken het tekstboek “Marugoto”. Dit tekstboek benadert de communicatieve manier van het leren. In elke hoofdstuk komt praktische conversatie uit dagelijks leven aan bod. U kunt verder oefenen met zinsbouw en Kanji karakters.
CEFR:A2.
De inhoud van de cursus Japans is opgebouwd voor volwassenen.Om deze reden is de voorkeur van de leeftijd van de cursisten minimaal 16 jaar.


Docent: Mevr. A. Komori
Inlichtingen: akanepomp@hotmail.com

Maandag 17 september 2018
26 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 226,00
Mw. A. (Akane) Komori
Boeken: Marugoto: Japanese language and culture Elementary1 A2, Marugoto: Japanese language and culture Elementary1 A2 (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

20:30 - 21:45
Locaties: van Maerlantlyceum, van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Akane) Komori
A. (Akane) Komori
Hajimemashite, ik ben Japanse en afgestudeerd in Japan. Sinds 2009 ben ik werkzaam aan de volksuniversiteit Eindhoven. Ik heb aan meerdere volksuniversiteiten en taalinstituten, als incidenteel tolk- en vertaler ervaring opgebouwd. Ik wil de kennis van taal en cultuur graag delen met de cursisten.