Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TJA500

Japans niveau 5

Japans niveau 5
Cursuscode: TJA500

Japans niveau 5 is voor de cursisten die de niveaus 1,2,3 en 4 gevolgd hebben. De inhoud van de cursus Japans is opgebouwd voor volwassenen. Om deze reden is de voorkeur van de leeftijd van de cursisten minimaal 16 jaar.

De cursisten die willen instromen kunnen tijdens de informatieavond in het van Maerlantlyceum overleggen met de docente of direct contact opnemen. Wij gebruiken het tekstboek “Marugoto”. Dit tekstboek benadert de communicatieve manier van het leren. In elke hoofdstuk komt praktische conversatie uit het dagelijks leven aan bod. U kunt verder oefenen met zinsbouw en Kanji karakters. CEFR:A2. Met dit niveau kan ingeschreven worden voor de Japanese Language Proficiency Test Level 5 ~ 4. 

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docent: Mevr. A. Komori
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 19 september 2019
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. A. (Akane) Komori
Boeken: Marugoto: Japanese language and culture Elementary2 A2 Coursebook for communicative language competence, Marugoto: Japanese language and culture Elementary2 A2 Coursebook for Communicative language activities (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locaties: van Maerlantlyceum, online les, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Akane) Komori
A. (Akane) Komori
Hajimemashite. Sinds 2009 ben ik werkzaam aan de volksuniversiteit Eindhoven. Ik heb aan meerdere volksuniversiteiten en taalinstituten, als incidenteel tolk- en vertaler ervaring opgebouwd. Door wisselende verblijven in Japan en Nederland heb ik een kans gekregen om mijn geboorteland vanaf de buitenkant te observeren. Met deze aspecten vind ik het interessant om taalles te geven en om over het eigen land te vertellen. Japan is een interessant land dat gemengd is met oude- en nieuwe cultuur. Zoals de rijke cultuur, is Japanse taal een fascinerende taal om te leren. De taal is een middel van communicatie en is verbonden met de cultuur. Ik wil de kennis van taal en cultuur graag delen met de cursisten.
Voor vragen aan de docent, mail naar: akanepomp@hotmail.com