Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TGR100

Grieks niveau 1

Grieks niveau 1
Cursuscode: TGR100

Grieks niveau 1 is geschikt voor beginners. In deze cursus maakt u kennis met de basis van het Nieuwgrieks. We beginnen met het alfabet. Naast grammatica krijgt u ook Griekse teksten, spreekvaardigheid en veel achtergrondinformatie over Griekenland met aandacht voor de cultuur van het hedendaagse Griekenland.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus of voor het bepalen van uw niveau contacteer de docent per mail of kom naar de informatie avond in het van Maerlantlyceum.

Docent: Mevr. K. Athanasiou
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Donderdag 19 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. A. (Kate) Athanasiou
Boeken: Milào Basiscursus Nieuwgrieks tekstboek, Milào Basiscursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:00 - 21:30
Locaties: van Maerlantlyceum, online les, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Kate) Athanasiou
A. (Kate) Athanasiou
Mijn naam is Kate Athanasiou en ben in Griekenland geboren en opgegroeid. Ik heb de opleiding Taalwetenschap en Vertaler in het Grieks en Engels gevolgd. Vanaf 2005 werk ik als vertaler, als docent Nieuwgrieks en als docent Engels als tweede taal. Ik heb ervaring met expats maar ook met mensen die de Griekse taal voor het plezier willen leren.
Voor vragen aan de docent, mail naar: athanasioukat@yahoo.com