Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TPO100

Pools niveau 1

Pools niveau 1
Cursuscode: TPO100

De cursus is bedoeld voor iedereen, die kennis wil maken met de Poolse taal. Voorkennis is niet nodig, wel vastberadenheid. “Stap na stap kom je heel ver,” schreef ooit J.R.R. Tolkien. Ook op de steile padjes van de Poolse taal moet je deze gedachte voortdurend voor de ogen houden. Zeer toepasselijk maken we in het eerste cursusjaar gebruik van de  methode “OP STAP Pools”.

U begint met het eigen maken van de Poolse klanken, leert de eerste woorden en de basisregels van de grammatica. Zo kunt u al snel een simpel gesprek voeren. Omdat taal meer is dan woorden en regels, leert u Pools in de brede context van cultuur en traditie. Volgende zomer voelt u zich in Polen een stuk vrijer en zelfverzekerder.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Docent: Mevr. Magdalena van Wier
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.
www.verbumtaaldiensten.nl

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:55 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Mw. M.W. (Magdalena) van Wier
Boek: Opstap Pools (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

18:55 - 20:25
Locaties: van Maerlantlyceum, online les, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
M.W. (Magdalena) van Wier
M.W. (Magdalena) van Wier
Ik ben geboren in Polen in de tijd, dat je een westerse taal leerde met de vurige hoop, dat je ooit een kans zou krijgen om hem ook te gebruiken. Een droom. In principe had je immers genoeg aan het Russisch. Had je honger naar meer, dan moest je dat zelf maar weten. Toen ik mijn eerste zelfstandige stappen als volwassene zette, bleek de wereld opeens groter en vrijer dan we ooit durfden te dromen. De muur was gevallen, de grenzen gingen open. Opeens werd mijn Engels wél nuttig. Ik woonde en studeerde in Amerika en Groot Brittannië, reisde door Europa en werd betoverd door de onbegrensde mogelijkheden. Op vakantie in Nederland heb ik eens in opwelling geroepen: Hier zou ik kunnen wonen!. Sinds 1996 mag ik elke dag ervaren, hoe het is, als je wens uitkomt. Ik studeerde af aan een Technische Universiteit (faculteit Architectuur), maar talen bleven mijn passie. Niet alleen als communicatiemiddel, maar ook als een manier om met een bredere blik te kunnen kijken. Je leeft namelijk zoveel maal, als je talen spreekt.
Voor vragen aan de docent, mail naar: info@verbumtaaldiensten.nl