Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TPO200

Pools niveau 2

Pools niveau 2
Cursuscode: TPO200

Voor niveau 2 kunt u dus inschrijven, als u de basis al onder de knie heeft (niveau 1 of eigen studie). We breiden de woordenschat uit, verdiepen ons in de grammatica en leren het fijne weten van de “Slavische ziel”. 

In het tweede jaar nemen we geen genoegen met het simpelweg verstaanbaar maken. Voor niveau 2 kunt u dus inschrijven, als u de basis al onder de knie heeft (niveau 1 of eigen studie). We breiden de woordenschat uit, verdiepen ons in de grammatica en leren het fijne weten van de “Slavische ziel”. En omdat iedereen zo zijn eigen redenen heeft om Pools te leren, gaan we ook aandacht besteden aan individuele vragen en behoeftes.

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Twijfelt u aan uw niveau? Kom naar de informatieavond om samen met de docent te bepalen welke groep het beste bij u past.

Docent: Mevr. Magdalena van Wier
Inlichtingen: magdavanwier@zonnet.nlwww.verbumtaaldiensten.nl

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 284,00
Mw. M.W. (Magdalena) van Wier
Boek: Polish in 4 weeks (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

20:35 - 22:05
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M.W. (Magdalena) van Wier
M.W. (Magdalena) van Wier
Ik ben geboren in Polen in de tijd, dat je een westerse taal leerde met de vurige hoop, dat je ooit een kans zou krijgen om hem ook te gebruiken. Een droom. In principe had je immers genoeg aan het Russisch. Had je honger naar meer, dan moest je dat zelf maar weten. Toen ik mijn eerste zelfstandige stappen als volwassene zette, bleek de wereld opeens groter en vrijer dan we ooit durfden te dromen. De muur was gevallen, de grenzen gingen open. Opeens werd mijn Engels wél nuttig. Ik woonde en studeerde in Amerika en Groot Brittannië, reisde door Europa en werd betoverd door de onbegrensde mogelijkheden. Op vakantie in Nederland heb ik eens in opwelling geroepen: Hier zou ik kunnen wonen!. Sinds 1996 mag ik elke dag ervaren, hoe het is, als je wens uitkomt. Ik studeerde af aan een Technische Universiteit (faculteit Architectuur), maar talen bleven mijn passie. Niet alleen als communicatiemiddel, maar ook als een manier om met een bredere blik te kunnen kijken. Je leeft namelijk zoveel maal, als je talen spreekt.