Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TRU850

Russisch niveau 10-11

Russisch niveau 10-11
Cursuscode: TRU850

De cursus is bestemd voor degenen die afgelopen jaar niveau 8-9 hebben gedaan en voor alle andere belangstellenden die denken dat ze over voldoende basiskennis Russisch beschikken. Komt u vooral naar de informatieavond, dan kunt u samen met de docent uw niveau bepalen.
Als u niet eerder aan een cursus niveau  8-9 heeft deelgenomen: Bestel de boeken pas als u zeker weet dat uw cursus doorgaat. Neem uw lesboeken de eerste les mee! 
Cursisten van niveau 10-11 gaan verder met Paspoort voor Rusland deel drie. We gebruiken hierbij ook het werkboek . De methode Paspoort voor Rusland is onze uitvalsbasis. Aangezien Paspoort voor Rusland bijna uit is gaan we over op een leesboek. De docent brengt het boek in de eerste les mee. Daarnaast lezen we korte artikelen uit kranten en tijschriften. We zullen ook de spreekvaardigheid verder uitbouwen. Als u denkt dat deze cursus iets voor u is, neem dan contact op met de docent voor overleg en/of kom naar de informatieavond. De lessen zijn een keer in de twee weken. Docent: mevr. Drs. A.A.M. Nekeman
Inlichtingen: pauline.nekeman@xs4all.nl

Maandag 17 september 2018
13 lessen van 1,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 164,00
Mw. A.A.M. (Pauline) Nekeman
Boek: Russisch niveau 10-11 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
A.A.M. (Pauline) Nekeman
A.A.M. (Pauline) Nekeman
Ik ben Pauline Nekeman en al ben lange tijd actief als docente Russisch. Na mijn studie Slavische taal-en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam ben ik begonnen als docent Russisch HAVO-VWO in het volwassenen onderwijs ( op het Eindhovens Avondcollege) en heb met veel plezier en animo 20 jaar lang cursisten naar het eindexamen begeleid. De schoolreisjes naar Rusland en Oekraïne waren onvergetelijke avonturen. Ondertussen werkte ik ook als docent Russisch op het Talencentrum van de TU Eindhoven. Daar had ik weer een geheel andere doelgroep. Studenten moesten in korte tijd voor hun stages in Rusland de nodige kennis van het Russisch bijgebracht krijgen, maar vaak ook kwamen ze gewoon uit nieuwsgierigheid naar de lessen. Mijn ervaring met de Volksuniversiteit heb ik opgedaan op de Parasol in Veldhoven. Dat waren mooie en leerzame jaren. Ondertussen ben ik ook al weer jaren werkzaam als docent Nederlands als tweede taal.