Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TRU300

Russisch niveau 3

Russisch niveau 3
Cursuscode: TRU300

Deze taalcursus is bedoeld voor iedereen die basiskennis heeft van de Russische taal (A1, A2) U kunt lezen, schrijven en een eenvoudige gesprekken voeren. U heeft eerder lessen gevolgd bij de Volksuniversiteit of een andere instantie gedurende 2 tot 3 jaar. Neem contact op met de docent of kom naar de informatieavond van de Volksuniversiteit om uw niveau te bepalen.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Docent: mevr. S. Novikava
Het e-mailadres van de docent staat onderaan deze pagina 

Dinsdag 17 september 2019
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 284,00
Mw. T. (Tamara) Konoz - Onen Can
Boeken: Ruslan Russisch +CD TB, Ruslan Russisch wb +CD (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
T. (Tamara) Konoz - Onen Can
T. (Tamara) Konoz - Onen Can
Ik ben geboren en getogen in Oekraine. Daar heb ik ook mijn diploma gehaald als docent moderne vreemde talen. Ik werk en woon al zeventien jaar in Eindhoven. Overdag geef ik Engels op het voortgezet onderwijs. En één avond in de week geef ik Russisch bij de Volksuniversiteit. Dat is mijn hobby geworden en ik doe het met veel passie en plezier. Ik houd van de Russische taal en literatuur en wil dat graag aan mijn cursisten doorgeven. Hopelijk zie ik jullie in mijn lessen!
Voor vragen aan de docent, mail naar: t.konoz@kpnplanet.nl